Sådan ryddes poster fra 'Fortsæt at se' på Netflix

Netflix har en masse shows at se og lige så mange film, inklusive deres Netflix-originaler. Selv efter kun en uges se på Netflix er der en stor chance for, at du får en håndfuld shows på din "Fortsæt at se" -listen. Med denne funktion kan du forlade Netflix og vende tilbage til den senere uden at miste din plads. Så hvis du begynder at se en film og skal gøre noget, kan du hente det sted, hvor du slap bagefter. Nogle shows er dog for gode bare til at se en gang - du vil måske se en serie fra begyndelsen. Så, hvordan man sletter Fortsæt overvågning på Netflix?

Misforstå os ikke; dette er en fantastisk funktion. Men hvis du vil starte et tv -program fra det første afsnit, er der ingen tilgængelig funktion specifikt til at fjerne det fra listen "Fortsæt med at se". Vi forklarer tricksene for faktisk at rydde denne liste og fjerne shows og film fra den.

PS: Klik også for at finde ud af, hvordan du gør det Gem film fra Netflix og hvordan man sletter opkaldshistorik på iPhone.

Årsager til at rydde listen "Fortsæt med at se"

Nedenfor er de mest almindelige grunde til, at brugere kan lære at slette 'Fortsæt med at se' på Netflix.

  • Se et show fra Episode One. Den største grund til, at brugerne har, er, at de ønsker at se et show fra starten. Når du ser et tv-show på Netflix og kommer til den sidste episode, glider det ofte og ser ikke ud til, at du er færdig med at se. Dette bliver et problem, fordi selv hvis du ser afsnit en igen, viser din fortsatte overvågningsliste stadig kun den sidste episode. At rydde listen er den eneste måde at løse dette på.
  • Nogen anden bruger din Netflix-konto. Måske har du en ven, der låner din Netflix-konto, eller måske deler du den med din familie. Selvom Netflix har en underkontofunktion, er det ikke alle, der bruger den. Så hvis du vil se noget, som en anden allerede har, skal du rydde listen.
  • Din "Fortsæt med at se" Vis det for længe. Netflix er vært for hundredvis af film og tv-shows. Selv hvis du bare ser en enkelt episode af et tv-show, sidder det fast ved fortsat at se. Desværre kan du ikke fjerne det med lethed, og du bliver nødt til at slette det med en af ​​vores metoder.
  • Du er færdig med at se det. Som vi sagde før, er en almindelig Netflix-fejl, der viser, at du er færdig med at se ikke fjerner sig selv fra din liste. Det kan være irriterende, hvis du har en lang liste over ting, du faktisk er færdig med at se på.

Så der er en håndfuld grunde til at vide, hvordan man rydder genstande fra at fortsætte med at se på Netflix. Uanset hvad din grund er, selvom de løsninger, vi har for dig, vil gøre jobbet.

Desuden skulle du skulle vide alt om gratis Netflix-konto hack og hvordan fikser man Netflix indlæses ikke, bare læs mere her.

Metode nr. 1 - Sådan slettes Fortsæt at se på Netflix ved at slette din visningsaktivitet

Først kan du prøve at slette din visningsaktivitet. Dette nulstiller hele historien til din Netflix-konto, inklusive de ting, du har set og er midt i overvågningen. Afhængigt af om du får adgang til Netflix på en pc eller mobilenhed, skal du bruge forskellige trin.

Klik også her for at rette op Netflix-webstedsfejl med lethed.

Sådan slettes visningsaktivitet i browseren

For de Netflix-abonnenter, der ser fra en browser på deres computer, er det let at slette din visningsaktivitet. Følg nedenstående trin for at gøre det.

#1 - Gå til Netflix.com og log ind med dine kontooplysninger.

#2 - Klik på pilen ud for din profil øverst til højre i din browser.

Sådan slettes emner fra fortsat visning på Netflix i browseren

#3 - En rullemenu vises, og du skal klikke på “Konto”.

#4 - Find og vælg "Vis aktivitet" på den næste side.

#5 - Alle film og episoder, der er på listen, vises. Gå gennem listen, og klik på fjernelse-ikonet ved siden af ​​hver titel.

Selvom du ikke har Netflix -appen på din smartphone, kan du også bruge disse trin i en browser -app. Uanset hvad, så sletter du 'Fortsæt med at se' på Netflix. At gøre dette på mobilappen er lidt anderledes.

Sådan slettes visningsaktivitet på mobil

Med Netflixs mobilapp kan du se film og tv -serier på farten. Afhængigt af din region og enhed kan du muligvis også downloade indhold til offline visning. Sådan sletter du din liste fra appen.

#1 - Start Netflix-applikationen på din smartphone, og hvis du har brug for det, skal du logge ind.

#2 -Tryk på "nederst til højre i appen"Mere"Ikonet.

#3 -Vælg dine egne fra de viste underkonti, og tryk derefter på "Konto".

#4 - Du bliver nu taget ud af appen, og en browser åbnes. Netflix "Konto" -side vises nu på din skærm, og vælg herfra "Visning af aktivitet".

Sådan ryddes genstande fra at fortsætte med at se på Netflix på mobil

#5 - Gå gennem din liste over shows og film, og fjern dem, du vil slette fra din liste.

Disse trin er velegnet til både iOS- og Android-enheder. Når du har fulgt disse trin, har du en klar liste og kan nemt se shows fra starten. Den eneste mangel ved begge disse metoder er, at hvis du ser meget Netflix-indhold, vil det tage et stykke tid.

Metode nr. 2 - Sådan slettes Fortsæt med at se på Netflix ved at oprette en ny profil

En anden tilgang, du kan tage, er at oprette en ny profil eller underkonto. Dette vil øjeblikkeligt udslette din visningsaktivitet og anbefalinger. Følg nedenstående trin for at lære, hvordan du rydder elementer fra at fortsætte med at se på Netflix ved at oprette en ny profil.

#1 - Åbn en browser, gå til Netflix, og log ind på din konto.

Sådan ryddes ting fra Fortsæt med at se på Netflix ved at oprette en ny profil

#2 - Alle de profiler, du allerede har, vises, som du kan vælge. Klik på "Tilføj profil”For at oprette en ny.

#3 - Indtast et navn på profilen, og tryk på "Fortsæt."Knappen.

#4 - Du kan nu se serier på Netflix, som om det var første gang og uden nogen tidligere seersporing.

Medmindre du virkelig værdsætter de Netflix -anbefalinger, du får, er dette den mest effektive måde at slette alt på din "Fortsæt at se" -liste. Du behøver ikke at fjerne individuelle film og tv -udsendelser fra listen. Det er hurtigere og er bare lettere generelt.

Selvfølgelig, hvis du kun vil fjerne bestemte ting fra listen, ville den første metode være bedre. Husk, at du kun kan tilføje op til 5 underkonti med standard Netflix-abonnement.

Tip til rydding af emner fra fortsat overvågning

I årenes løb har Netflix finjusteret sin platform. Deres opdateringer har gjort det meget lettere at opdage, hvordan man sletter 'Fortsæt med at se' på Netflix. Når det er sagt, her er et par tips, der gør det endnu lettere.

  • Fjern serien? Når du manuelt fjerner episoder med den første metode, kan det hurtigt blive frustrerende. I stedet for at gøre dette individuelt, kan du faktisk fjerne hele serien fra din visningsaktivitet. Når du har klikket på X-ikonet i en episode, "Fjern serie?" knappen vises. Ved at klikke på dette ryddes alle seriens episoder fra din visningshistorik.
  • Giv hver bruger en profil. Hvis du deler Netflix-kontoen med flere personer, f.eks. Hvis du har en familiekonto, er det bestemt værd at oprette individuelle profiler. Dette vil holde alles sehistorik adskilt og betyder også, at listen "Fortsæt at se" er specifik for dig. Ved at gøre dette undgås behovet for at slette “Fortsæt at se” i første omgang.
  • Brug en separat visningsspor. Måske har din konto det maksimale antal profiler. Hvis du vil spore, hvad du ser, skal du bruge en app som "TVShow Time" til at spore, hvad du har set manuelt.

Det mest nyttige ved disse tip er “Fjern serien?” knap. Når du undersøger, hvordan du sletter 'Fortsæt at se' på Netflix, vil det spare dig for at fjerne hver episod følelsesløst og er meget hurtigere også.

Sådan afsluttes hvordan man sletter 'Fortsæt at se' på Netflix:

Når du følger en af ​​disse guider og lærer hvordan man rydder varer fra fortsat se på Netflix, din liste vil være meget klarere. Det bliver lettere at holde styr på dine shows, mens du ser det igen, ligesom din konto deles. Ideelt set bør du oprette en ny profil, da dette er betydeligt hurtigere end at fjerne hver post. Dine anbefalinger vil dog ikke være så nøjagtige, hvis du gør dette. Dette er ikke enormt skuffende, men det er stadig værd at bemærke!

Desuden finder du ud af hvordan annullere HBO, annullere Starzog annullere CBS alle adgangstjenester let.